Comenzi Eastbay Iasi

logo eastbay.com

Eastbay.com – acces restrictionat din Europa

Incepand din luna mai 2018, Footlocker (detinatorul Eastbay) a restrictionat accesul in magazinul eastbay.com din Statele Unite ale Americii, ca urmare a intrarii in vigoare a politicii GDPR. Clientii eastbay.com sunt redirectionati catre unul din magazinele Footlocker din Europa, care nu au aceeasi gama de variata produse ca magazinele din SUA. Totodata, preturile din Europa ale Footlocker sunt semnificativ mai mari decat cele din SUA.

ComenziAmerica.RO vine cu o solutie de VPN (virtual private network) ce ‘pacaleste’ serverele Footlocker si da posibilitatea accesarii magazinului Eastbay.com chiar si din Romania.

Contacteaza-ne pentru a primi detaliile necesare!

Eastbay.com este magazinul online preferat al clientilor ce au nevoie de produse sportive de cea mai buna calitate la preturi competitive. Majoritea produselor ce se comercializeaza pe eastbay.com sunt cu destinatie sportiva, insa, poti gasi acolo si imbracaminte sau incaltaminte casual.

Pe site-ul eastbay.com percepem urmatoarele comisioane:

10$ pentru imbracaminte si accesorii mici
14$ pentru incaltaminte

Se adauga un comision suplimentar pentru produsele grele sau voluminoase (peste 1kg).

Produsele ce au mentiunea * Excluded from discount nu se pot comanda cu comisionul standard.

Livrarea produselor se face in 2-3 saptamani, detalii suplimentare gasiti la rubrica livrare.

ComenziAmerica.Ro nu vinde si nu comercializeaza produse din SUA. Cumparatorul direct al produselor este clientul final, ComenziAmerica.Ro doar intermediaza comandarea si livrarea cumparaturilor. Vanzatorul produselor este magazinul online de pe care se efectueaza comanda, produsele se comanda de catre ComenziAmerica.Ro in numele clientului final.