Intrebari frecvente

În cât timp ajung produsele ?
În mod normal produsele ajung în intervalul a 10 zile lucrătoare, dar se poate întâmpla să apară unele probleme pe drumul USA  -ROMÂNIA care duc la întârzierea livrării comenzilor. De aceea timpul de livrare GARANTAT este de 30 zile.
Cum se livrează produsele ?
Produsele vor fi înmânate personal clienților din Iași. Clienții din alte orașe pot opta pentru livrarea produselor prin Fan Courier sau Poșta Română.
Ce garanție am pentru a trimite banii avans ?
Suntem conștienți că oricine are o reținere pentru a achita în avans prima comandă. De aceea, clienților care achită avansul cash le putem oferi o promisiune de cumpărare în 2 exemplare ce servește ca angajament că vom livra produsele comandate.
Clienții din afara orașului Iași vor trebuie să achite avansul într-un cont Raiffeisen Bank. În momentul depunerii la o sucursală a băncii veți primi o chitanță care face dovada achitării acontului. Aceasta este tot ce aveți nevoie pentru a porni demersurile legale în cazul în care ne vom dovedi neserioși.
În ce monedă achit comanda?
Puteți opta între a înmâna banii personal direct în dolari sau a plăti în lei la cursul afișat de noi pe site. Mare atenție la dolarii cumpărați! Nu primim bancnote rupte sau deteriorate.
De asemenea sunt disponibile 2 conturi la Raiffeisen Bank, atât în lei cât și în dolari.
Sunt aceste produse originale?
Da! Toate produsele livrate prin intermediul nostru sunt originale. Acestea sunt fabricate în țări precum Mexic, S.U.A., China, Vietnam, Indonezia sub licența directă a brandurilor pe care le reprezintă.
Ce se intâmplă dacă primesc alt produs sau altă mărime decât ce am comandat?
Magazinele online din SUA nu au obiceiul să livreze altceva decât ceea ce s-a comandat. Dacă totuși apar situații de acest gen și se întâmplă să vină în colete produse cu altă mărime sau alt model decât cel comandat, vi se vor returna banii, sau veți da altă comandă de acei bani.
Pot să returnez un produs dacă nu mi se potrivește(nu îmi vine ca mărime)?
Marea majoritate a magazinelor acceptă returul produselor, însă va trebui să suportați costurile de transport retur.

Parerea TA

Cum ti se pare site-ul?

Orice opinie este binevenita: idei, sugestii, critici, aprecieri! Va multumim!