Intrebari frecvente

In cat timp ajung produsele?

In mod normal produsele ajung in intervalul a 10 zile lucratoare, dar se poate intampla sa apara unele probleme pe drumul SUA – ROMANIA care duc la intarzierea livrarii comenzilor. De aceea timpul de livrare GARANTAT este de 30 zile.

Cum se livreaza produsele?

Produsele vor fi inmanate personal clientilor din Iasi. Clientii din alte orase pot opta pentru livrarea produselor prin Fan Courier sau Posta Romana.

In ce moneda achit comanda?

Puteti opta intre a inmana banii personal direct in dolari sau a plati in lei la cursul afisat de noi pe site. Mare atentie la dolarii cumparati! Nu primim bancnote rupte sau deteriorate.
De asemenea sunt disponibile 2 conturi la Raiffeisen Bank, atat in lei cat si in dolari.

Sunt aceste produse originale?

Da! Toate produsele livrate prin intermediul nostru sunt originale. Acestea sunt fabricate in tari precum Mexic, S.U.A., China, Vietnam, Indonezia sub licenta directa a brandurilor pe care le reprezinta.

Ce se intampla daca primesc alt produs sau alta marime decat ce am comandat?

Magazinele online din SUA nu au obiceiul sa livreze altceva decat ceea ce s-a comandat. Daca totusi apar situatii de acest gen si se intampla sa vina in colete produse cu alta marime sau alt model decat cel comandat, vi se vor returna banii, sau veti da alta comanda de acei bani.

Pot sa returnez un produs daca nu mi se potriveste (nu imi vine ca marime)?

Marea majoritate a magazinelor accepta returul produselor, insa va trebui sa suportati costurile de transport retur.