Comenzi SUA in Iasi si oriunde in tara – livrare rapida

usa flag

Plasam comenzi pe orice site din SUA indiferent daca acestia livreaza in Romania sau nu.

Comenzile se pot da zilnic pe majoritatea site-urilor, doar unele dintre ele necesita o valoare minima a comenzii (ex.: eastbay.com). Pe acestea lansam comenzi saptamanal sau imediat ce avem suma minima necesara.

Site-urile de pe care dam frecvent comenzi sunt: amazon.com, ebay.com, eastbay.com, zappos.com, 6pm.com, drjays.com, finishline.com, victoriasecret.com. O lista detaliata pe categorii de produse gasiti aici.

Calculul este urmatorul:
Peste taxele de livrare din SUA si sale tax (90% nu exista) se adauga transportul pana in Romania de 12$/kg si comisionul nostru.

Comisionul este de 15%, minimum 15$. Un calcul estimativ il puteti afla in pagina Calculator costuri.

Pentru unele produse ce au valoare mai mare avem nevoie de comision extra pentru plata taxelor vamale.

Un comision cat mai exact il puteti afla folosind formularul de comanda sau rubrica de contact.

  1. Trimite-ne linkul (linkurile) produsului ce vrei sa il achizitionezi.
  2. Primesti o cotatie de pret 100% finala.
  3. Achiti un avans minim in cont bancar.
  4. Noi ne ocupam de intreg procesul de cumparare iar tie iti ramane doar sa astepti fara griji sa ajunga produsul in tara.
  5. Primesti produsul direct la tine acasa si achiti diferenta de plata curierului.
  6. (optional) Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa impartasesti experienta si cu alti clienti pe pagina noastra de Facebook.

ComenziAmerica.Ro nu vinde si nu comercializeaza produse din SUA. Cumparatorul direct al produselor este clientul final, ComenziAmerica.Ro intermediaza comandarea si livrarea cumparaturilor. Vanzatorul produselor este magazinul online de pe care se efectueaza comanda, produsele se comanda de catre ComenziAmerica.Ro in numele clientului final.